НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

Фирма “Багеди” ООД стъпи и на пазара на недвижимите имоти. Имаме удоволствието да ви представим галерията от Офиси,Апартаменти и Парцели в регулация, за продажба и/или отдаване под наем. Цените са абсолютно атрактивни и най-важното без КОМИСИОННИ.

Луксозна Бизнес сграда с РЗП 5800кв.м и разрешение за ползване от 2013г. – , разположена в централната част на гр.Варна, граничеща с три главни улици – ул.”Девня”, ул.”Цариброд” и ул.”Дебър”. В близост до ЖП гара, митници, административни сгради, банки, хотели и др.
Сграда е завършена с висококачествени материали. Снабдена е с 24ч. жива охрана и видеонаблюдение, централна климатизация и представителни общи части.
Сградата разполага с голяма офисна и търговска площ, в която са ситуирани офиси, шоурумове, магазини, ресторант и подземен паркинг, който има топла връзка с всички офиси, чрез хидравлични асансьори.

Апартаменти:

Новопостроена тухлена сграда с РЗП 1200кв.м, намираща се в централна част на гр.Варна, в близост до Централен пазар, Автогара, банки, училища и детски градини.
Сградата е 6 етажна с асансьор. Разполага с 12 апартамента и 1 магазин, а във вътрешния двор има и паркоместа.

ПАРЦЕЛИ:

 

  • Парцел на главен път ГП 4 /стария път за гр.Варна – гр.Девня, срещу оранжериите/ – 3521 кв.м. Лице на главнен път, сменен статут и ПУП за складове и промишлено строителство.
  • Парцел в гр.Игнатево – 10 294кв.м, в близост до ток и вода. Сменен статут за складове и административно – промишлено строителство.
  • Парцел в с.Петров дол /общ.Провадия/ – 4357кв.м. Намира се на 42км от гр.Варна и е със сменен статут за жилищно строителство. В близост до главен път, ток и вода.
  • Парцел в гр.Бяла /обл.Варна/ – 2500 кв.м, находящ се на брега на морето. При граница – море и път близо до водната пързалка. Нотариален акт за собственост!